Hirsiformula‎ > ‎

Linkkejä

Ohessa linkkejä liittyen mökin lähiympäristön palveluihin ja harrastemahdollisuuksiin. Voitte ehdottaa uutta linkkiä tai kertoa minkälainen linkki olisi palvellut Teitä paremmin vuokra-aikananne tai siihen valmistautuessa lähettämällä sähköpostia sivujen ylläpitäjälle.


Harrastukset

Noin kilometrin päässä mökistä on Alastaro Golf, jossa voit harrastaa itse golfia tai seurata kilpailuja ja muita tapahtumia.

Autourheilua harrastaville tai sen seuraamisesta kiinnostuneille löytyy Alastaron moottorirata aivan mökin läheisyydestä.

Retkeilystä, patikoinnista, maastopyöräilystä tai talvisin hiihdosta kiinnostuneille löytyy harrastusmaastot läheltä, sillä harjureitti kulkee 500m päässä mökistä. Talvisin laduille pääsee suoraan mökin takapihalta hiihtämällä.

Lähietäisyydellä myös hyvät marjastus- ja sienestysmahdollisuudet.Matkailu & Nähtävyydet

Alastaro ja Oripää tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja matkailijoille.

Lapsiperheiden iloksi lähietäisyydeltä löytyy ympärivuotinen matkailukohde Kanniston kotieläintila (19 km mökiltä | ks ajo-ohje | katso hinnastoa tai lataa hinnasto pdf-muodossa). Lue lisää..

Muita mainitsemisen arvoisia kohteita ovat esim. Oripään kotiseutumuseo Kivimakasiini jossa voi tutustua talonpoikaiseen elämään 1800 - luvulla, Pohjoismaiden suurimpiin lähteisiin kuuluva luonnonkaunis ja kirkasvetinen Myllylähde sekä Hunnaan kotiseutumuseo jossa voi tutustua entisaikojen talonpoikien työhön ja elämään.Voit myös katsoa Oripään ja Alastaron kaikki matkailukohteet ja nähtävyydet:

(Oripään matkailukohteet | Alastaron matkailukohteet)


Tapahtumat

Lähistöllä on varsinkin kesäisin erilaisia tapahtumia moneen makuun, esim. Maatalousnäyttely Okra Oripäässä joka toinen vuosi (viimeksi 07/2010) ja Alastaron moottoriradan erilaiset autourheilutapahtumat.Palvelut

Pienen matkan päästä löytyy ruokailupaikkoja, kauppoja ja huoltoasemia.

Ohessa yhteystiedot:

Katso lähialueen ravintolat ja muut ruokailupaikat
Katso kaupat, huoltoasemat ym Oripään tarjoamat palvelut

Lähin huoltoasema: 

Shell Oripää, Yläneentie 10 32500 Oripää, Puh.02 766 1218

Taksit:

Tapio Pajula 0500 531 481(tilataksi)

Päivi Mäkinen 0400 326 149

Taksit, Alastaro

 


Comments